Годину дана Националне ИН4С ТВ

У нашем “Српском св(иј)ету” смо за ових годину дана угостили око 200 гостију, са свих српских простора, различитих погледа, а са истим циљем - очувањем српског идентитета.

У нашем “Српском св(иј)ету” смо за ових годину дана угостили око 200 гостију, са свих српских простора, различитих погледа, а са истим циљем – очувањем српског идентитета.

У нашој продукцији су настале и емитоване емисије:

“Наслеђе” – неговање културне историје и традиције српског народа;

“Поглед” – актуелне теме са гостима из најразличитијих сфера политичке и друштвене сцене;

“Песма нас је одржала, њојзи хвала”– серијал о најлепшим народним песмама;

“Србија до Шангаја” – потенцијали сарадње Србије и Кине

“Институт” – реномирани аналитичари о најактуелнијим темама;

“4 тачке” – модерна питка форма за млађе генерације са идејом да се на савремен начин представе култура и лепоте српског наслеђа;

Кроз информативну емисију 1244 Инфо смо увек били у току са најновијим и најактуелнијим информацијама у циљу обједињавања српског информативног простора.

Целодневним програмом посвећеном  парламентарним изборима у Црној Гори угостили смо преко 60 еминентних гостију – аналитичара, историчара, културолога, политиколога, новинара…

Гледаоци су знали да поздраве својом заинтересованошћу наше специјалне емисије посвећене како страдалном српском народу тако и овоземаљском. Испратили смо балаженипочившег митрополита Амфилохија и патријарха Иринеја, одали почаст јунацима са Кошара, достојно дочекали највеће српске празнике и славе.

Данас, на најсветији наш празник Видовдан, емисијом Српски св(иј)ет, положили смо видовдански завет и ставили круну на прву годину постојања са вером да ће их бити још много.

Прочитајте ЈОШ:

Страдала српска деца траже правду од Кривокапића и Бечића: Драгослав Бокан у “Српском св(иј)ету”
Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

   

20 thoughts on “Годину дана Националне ИН4С ТВ

 1. Бог вам дао свако добро.
  Честитке свима у редакцији.
  Гојко велики поздрав.

  2
  3
 2. Da naapravimo kladionicu ko je „popokapetl“, ko je „neo“, a ko MFTB….eeee ko vas ne zna skupo bi vas platio, britanski i engleski đaci.

  14
  13

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.