Тринаести јул и квазицрногорски неонацисти „у свемиру“

1 min read
"Сви за Никшић", поручује Антена М, Побједа, Аналитика, ЦдМ, ..., да се тамо, како поручују, обрачунају са "издајницима"!?

Војин Грубач

Пише: Војин Грубач

„Сви за Никшић“, поручује Антена М, Побједа, Аналитика, ЦдМ, …, да се тамо, како поручују, обрачунају са „издајницима“!?

Дакако, ради се о новој медијско- политичкој помами, приземној хајци, експлозији шовинизма, ватромету екстремизма олињалих медијских блавора који воде те петпарачке и потпиривачке медије али и појединих, јако нервозних политичких организација које, запросто, у континуитету траже конфликт, попут Љушине ГИ „21.мај“ која представља истинску друштвену карикатуру овог времена.

Једно је извјесно, сви ти екстремисти који „организују прославу 13. јула“ у Никшићу, по ко зна који пут сервирају објективној јавности Црне Горе своје лудило којим покушавају прекречити истински смисао Тринаестојулског устанка којем они не припадају. Да поновимо- не припадају уопште!

Јер, Тринаестојулски устанак је био „свенародна, борбена литија“ тог времена, у којој је учествовало 25.000 оружаних монархиста и око 7.000 устаника којима су биле блиске идеје социјализма, а који су „дисали истом душом“!

Једно је сигурно, „истински издајници“ Тринаестојулског устанка су били учесници догађаја 12. јула 1941., а сумње нема да су ововремени поштоваоци тога „издајничког 12. јула“ управо они који би да наредни 13. јул прослављају у Никшићу на челу с перјаницама попут: Љуше Филиповића, Даркише Шуковића, Драшкеца Ђурановића и сличних екстремистичких кловнова Црне Горе.

Обожавати Крста Зрнова Поповића који, нажалост, није учествовао у „оружаној тринаестојулској литији 1941. године“, већ био на другој страни, слушати Томпсона и самим тим се клањати усташама, глорофиковати вође Муслиманских милиција које су гушиле с окупатором Тринаестојулски устанак, а долазити у Никшић 13. јула с намјером прослављања датума којем не припадају, и анонсирати некакав „обрачун с издајницима“ преставља фарсу, смјехотрес, антологијску глупост чији грохот иде до неба.

Самим тим, наравно да сви ти: блавори, шкрокочи, згубидани, безглаве и напаљене битанге, шетачи Зомбиграда који се клањају неонацистима украјинског батаљона Азов, олињали беззуби предатори попут Рајка Церовића, плесачи уз стихове признатог нацисте Томпсона, немају шта прослављати у Никшићу јер су они антитеза тог датума.

И нема потребе да пријете „издајницима“ својом крхком као сламка страном батине, не схватајући да та иста батина има дебљи други крај који их може лансирати у космос па да буду први црногорски нацисти који су обитавали у свемиру.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С

Прочитајте ЈОШ:

НАТО-вих сто Хирошима у Србији
Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

   

2 thoughts on “Тринаести јул и квазицрногорски неонацисти „у свемиру“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.