(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО: НАТО спонзор тероризма, или фактор мира

1 min read
Мале земље, због своје рањиве економије, често трпе веће последице од директних учесница сукоба. Да ли је то случај са Црном Гором, која наставак непријатељске политике према Русији владе Здравка Кривокапића, плаћа изостанком туриста из те земље у овој туристичкој сезони?

Премијер Здравко Кривокапић на Самиту НАТО

Чести инциденти између великих сила вјероватно неће резултирати директним ратом, међутим изазивају економске и политичке последице.

Мале земље, због своје рањиве економије, често трпе веће последице од директних учесница сукоба. Да ли је то случај са Црном Гором, која наставак непријатељске политике према Русији владе Здравка Кривокапића, плаћа изостанком туриста из те земље у овој туристичкој сезони?

Питањем економске штете коју ће Црна Гора због спровођења НАТО политике обрађена је у документарцу Игора Дамјановића, „НАТО спонзор тероризма, или фактор мира? Поред економије у прилогу је обрађено и учешће НАТО пакта у наоружавању терориста у Сирији.

Екслузивни саговорник на тему је генерал Момир Стојановић, директор Војно-безбједоносне агенције од 2003-04, а у прилогу говори и легендарни сиријски генерал Сухеил ал-Хасан, командант специјалне јединице сиријске војске „Тигрови“, која је поднијела највећи терет рата против ИСИЛ.

Прочитајте још:

Кривокапић у Уједињеном Краљевству: Први сусрет премијера Црне Горе и Британије у историји
Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

   

21 thoughts on “(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО: НАТО спонзор тероризма, или фактор мира

 1. NA. šta. Bombu
  TO. To to
  Raduju se idioti. Vladaće i pljačkati cijelim svijetom

  To su luđaci najblaže rečeno
  A ovi sa Balkana što podržavaju ta djela ili organizacije
  ma ne podržavaju njih
  No čuvaju opljačkano blago.

   1. Upućeni komentatori kažu da 95% svjetskog terorizma vrše Ameri, ili ga finansiraju! Onih ostalih 5% je van američke kontrole.
    „Amerika je najterorističkija zemlja na svijetu“. (Noam Chomsky)

    51
    18
 2. Novi 4.Rajh…okupirane balkanske drzave…Kvislinzi postavljeni na vlastse utrkuju u sluzenju i izrabljivanju sopstvenog naroda..Rusija i Kina DALEKO ..ALI ….mnogo blize nego 1999te……Uskoro se sudaraju..i to po ko zna koji put na Balkanu…sada im samo fali Gavrilo Princip da metak opali..da svoje KEROVE puste na SRBE

  48
  23
 3. Mujo djukanovic i aljo becic su velike civije pakta koji pobjeze iz avganistana ostavljajuci svoje saveznike da robijaju u talibanskim zatvorima.tako ce i mujo i aljo ka Kinezi uspostave novi predak.

  50
  26
 4. Црна Гора изгуби свој први рат у модерној историји.Као чланица Нато пакта који је претрпио пораз у Афганистану дели судбину тог савеза.

  70
  24
  1. Кренули глисери са кошпицама,семенкама и кикирикијем

   30
   20
 5. Sta je to diplomatija?Ako pogledam nase politicare u vlasi i kako se oni bave tim poslom vrlo je teko rzumjeti diplomatiju.Recimo bilo se u pojsetu Rusiji a slikas se nasim Patrijarhaom i das izajvu,kakvu to nikoga ne interesuje jer je sve izmisljeno.Tako i ovdje mora se biti i nesto reci,i zvrsen posao.

  25
  28

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.